+31 (0499) 84 21 58 welkom@lions-security.nl

Welkom bij Lions Security Camerabeveiliging Alarmsystemen Toegangs-systemen Onderhoud

Een betrouwbare beveiligingsoplossing in ‘s-Hertogenbosch

Vertrouwd beveiligd: dat is waar Lions Security voor staat!

Ben je op zoek naar beveiliging in ‘s-Hertogenbosch? Denk aan camerabeveiliging, alarmsysteem, brandbeveiliging, een videointercom. Lions Security  maakt de ultieme beveiligingsoplossing voor je woning, je zaak, je winkel en welk object dan ook.

Camerabeveiliging

Ook wel cameratoezicht of observatiebeveiliging genoemd. Voor het beste toezicht op het binnen- of buitenterrein van uw bedrijf of woning. Bekijk de verschillende mogelijkheden.

Toegangsbeveiliging

Goede beveiliging begint vooraan bij de deur. Dat is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Om ervoor te zorgen dat criminelen geen tijd hebben, kies je voor de toegangsbeveiliging van Lions Security. Lions Security biedt niet alleen kwalitatieve beveiligingsopties, maar ook de installatie op locatie in ‘s-Hertogenbosch en omstreken.

Alarmbeveiliging

Een alarm– en/of brandsysteem kan gekoppeld worden aan de meldkamer in ‘s-Hertogenbosch en omstreken. Het systeem staat dan 24 uur per dag en 7 dagen in de week direct in contact met de meldkamer. Hierdoor ben je zeker van de opvolging van de alarmsignalen die uw beveiligingsinstallatie doorgeeft.

Onderhoudspakketten

Lions Security maakt ook gebruik van onderhoudspakketten. Hierdoor zorgt Lions Security ervoor dat het betreffende systeem heel het jaar door optimaal blijft.

Vertrouwd beveiligd met een persoonlijke service

Projecten

Persoonlijk Advies

Lions Security maakt een afspraak voor een bezoek op locatie

Jouw Wensen

Ter plekke inventariseert Lions Security de risico’s en uw persoonlijke wensen

Visuele Opzet

Lions Security maakt een visuele opzet die Lions Security met u doorspreekt

Offerte Op Maat

Lions Security maakt tijdens de afspraak een offerte op maat