+31 (0499) 84 21 58 welkom@lions-security.nl

Onderhoudsservice

 

Goede beveiliging is ieder uur van de dag waakzaam. Daarom is het belangrijk om jouw beveiligingssystemen goed te onderhouden. Om ervoor te zorgen dat jouw systemen jarenlang optimaal blijven werken biedt Lions Security jou de mogelijkheid om een onderhoudspakket af te sluiten. Dit is een onderhoudspakket waarbij echt aan alles is gedacht.

Zo werkt het onderhoudspakket

Dankzij de samenwerking met grote merken zoals Texecom, Ajax en Dahua kan Lions Security met trots zeggen dat Lions Security de beschikking heeft over de beste beveiligingsapparatuur van Nederland. Toch is er geen enkel systeem dat 100% bestand is tegen slijtage of foutmeldingen.

 

 

Onderhoudspakketten Camerasysteem

Onderhoudspakketten Alarmsysteem

Aansluiting op een externe meldkamer

Zowel mijn complete inbraaksysteem als mijn alarmsysteem kan worden aangesloten op externe meldkamers.

Dit soort meldkamers zijn 24/7 mensen actief die direct in kunnen grijpen wanneer er brand, een inbraak of een andere gevaarlijke situatie wordt geconstateerd. In deze gevallen kunnen zij razendsnel de hulpdiensten (brandweer, politie, ambulance) aansturen. Mits het een geverifieerd alarm is.

Afhankelijk van jouw wensen kan Lions Security samen met jou kijken naar een meldkamer service die het beste bij jou past. Lions Security sluit in samenwerking met deze meldkamer jouw complete beveiligingssysteem aan op hun systeem. 

Lions Security geeft altijd persoonlijk advies op maat

Lions Security gelooft dat iedereen recht heeft op goede beveiliging voor bedrijven en huizen. Daarom bied Lions Security altijd advies over inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, cameratoezicht en toegangstechnieken die het beste past bij jouw situatie en wensen. 

Nu kan het zijn dat jouw wensen en behoeftes door de jaren heen veranderen. Met mijn onderhoudspakket wordt je onze vaste klant, waardoor ik jou en jouw situatie als geen ander leer kennen. Lions Security is dan ook altijd te bereiken voor al jouw vragen en zorgen omtrent de veiligheid van jouw object/terrein. 

Bij Lions Security ben je niet het zoveelste  nummer, maar een klant die Lions Security persoonlijk kent. Lions Security denkt dan ook graag met je mee om beveiliging aan te passen aan jouw wensen. Blijkt een camera toch beter op een andere plek gericht te kunnen worden? Dan doet Lions Security dit voor je. Wat jouw wensen ook zijn, bij Lions Security ben je er zeker van dat ik altijd voor je klaar staan.

Persoonlijk Advies

Lions Security maakt een afspraak voor een bezoek op locatie

Jouw Wensen

Ter plekke inventariseert Lions Security de risico’s en uw persoonlijke wensen

Visuele Opzet

Lions Security maakt een visuele opzet die Lions Security met je doorspreek

Offerte Op Maat

Lions Security maak tijdens de afspraak een offerte op maat