+31 (0499) 84 21 58 welkom@lions-security.nl

Over Lions Security

Vertrouwd beveiligd: dat is waar Lions Security voor staat!

Lions Security is een jong en energiek beveiligingsbedrijf met passie voor hoogwaardige elektronische beveiliging. Lions Security maakt gebruik van de modernste technieken die passen bij jouw te beveiligen pand/object: niet óver-beveiligd, maar ook zeker niet ònder-beveiligd.

Wat doet Lions Security?

 • Het beveiligen van jouw bedrijfspand, jouw woning, kantoor of jouw winkel.

 • Lions Security zorgt voor maatwerk en het installeren/onderhouden van beveiliging bij zowel particulieren als bedrijven: service op maat.

 • Lions Security heeft een passend antwoord op al jouw vragen over elektronische beveiliging.

 • De diverse beveiligingsinstallaties van Lions Security zorgen voor een veilig en vertrouwd gevoel; een prettige bijkomstigheid. 

 • Lions Security heeft actuele kennis van wet- en regelgeving, inzake bijv. cameratoezicht en privacywetgeving.

Lennart van Leeuwen

Beveiligingsspecialist

Lions Security IconLions Security

De Reep 18, Oirschot

5.0 12 reviews

 • Avatar Bert Doedel ★★★★★ in de afgelopen week
  Op internet gekeken en een afspraak gemaakt met Lennart: een duidelijke uitleg wat de kosten werden en een plan van aanpak: het ging om een Camerabeveiliging van ons vakantiehuisje.
  Afspraak werd ingepland en heel fijn dat het in onze vakantie
  … More periode kon ( flexibel)!
  Lennart heeft alles super aangesloten en alles uitgelegd: ging pas weg toen alles duidelijk was: hoe de app werkte ect.
  Alle bekabeling professioneel weggewerkt: kijkt wat de beste oplossing is.
  Voordat hij wegging heeft hij zelfs de stofzuiger gevraagd om alles schoon achter te laten.
  Een aanrader dus!
 • Avatar Casper Zoetekouw ★★★★★ een maand geleden
  Afgelopen week een zeer goede ervaring gehad met de dienstverlening van Lions Security. Gedurende de plaatsing van de bewakingsinstallatie, was ik de hele dag thuis en heb ik de werkzaamheden op de voet gevolgd. Lennart mag zich met recht … More een beveilingsadviseur noemen. Hij is vakbekwaam, servicegericht en hij let op de kleinste details. Hij heeft hart voor zijn vak, communiceert goed, makkelijk en is snel bereikbaar. Doet wat hij belooft en zelfs meer. Lennart is flexibel tijdens het traject over meer/minder werk, denkt met je mee en geeft ongevraagd ook aanvullende adviezen en tips. Alles verliep lekker losjes, snel, vriendelijk en positief.Zels in de stromende regen levert Lions Security zijn zaken pas af, als alles ook 100% klopt. Van harte aan te raden!
 • Avatar Dirk Graaf ★★★★★ 4 weken geleden
  Wij hebben de werkzaamheden van Lions Security als zeer positief ervaren. Lennart heeft onze wensen naar een passend beveiligingssysteem weten te vertalen. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de producten en de mogelijkheid tot … More het stellen van vragen over de systemen. Wij raden Lions security aan als je op zoek bent naar kwaliteit, iemand die de tijd voor je neemt en secuur te werk gaat.
 • Avatar Driessen Stoffen ★★★★★ een maand geleden
  Lennart weet precies waar hij het over heeft en voert zijn werk vakkundig uit. Alles werkt zoals afgesproken. Wanneer er een probleem is dan zorgt Lennart ervoor dat dit direct wordt opgelost. TOP! Ga zo door.
 • Avatar Bas Casteleijn ★★★★★ 2 maanden geleden
  Een compleet anti inbraak systeem laten plaatsen inclusief camera bewaking (CCTV). Super fijne service en hoogwaardige kwaliteit. Lions Security denkt mee in alle mogelijkheden en houd rekening met de wensen van de klant. Echt een aanrader … More voor wie op zoek is naar betrouwbare beveiligingssystemen voor zowel bedrijven als particulieren. Ik raad Lions Security ten zeerste aan!
 • Avatar Jaap Hoppenbrouwers ★★★★★ 3 months ago
  Lennart kwam van te voren langs en heeft samen met ons al onze wensen doorgesproken.
  Vervolgens kwam er een advies uit wat goed op onze wensen aansloot. Waarna wij besloten hebben met Lions Security in zee te gaan.
  De gemaakte afspraken
  … More werden goed nagekomen en het camera en video intercom systeem is op professionele wijze geïnstalleerd.
 • Avatar Mark van Esch ★★★★★ 3 months ago
  Lions Security heeft bij ons de beveiliging verzorgd en tevens cameras gehangen.
  Dit alles keurig netjes volgens afspraak en het werkt geweldig!
  Aanrader om zaken mee te doen
 • Avatar Jorrit Hermans ★★★★★ 3 months ago
  Vriendelijke bedrijf , dat goed mee denkt en luistert naar de wensen van de klant om samen tot een mooie opdracht te komen. Uitvoering van het werk was zeer net verlopen. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat !!