+31 (0499) 84 21 58 welkom@lions-security.nl

Ontdek onze beveiligingsdiensten

 

Mijn beveiligingsinstallaties creëren meer veiligheid door uw risico’s op bijvoorbeeld brand of inbraak te beperken. Ook zullen noodsituaties sneller gedetecteerd worden.  Er zijn veel verschillen in alarm-, camera- of toegangssystemen. Niet alleen in kwaliteit en prijs, maar ook in functies.

Ik biedt u daarnaast de mogelijkheid om uw beveiligingsinstallaties aan te sluiten op de meldkamer, zodat u gegarandeerd bent van de opvolging van de alarm-signalen die uw beveiligingsinstallatie doorgeeft.

Camerabeveiliging

Dit wordt ook wel cameratoezicht of observatiebeveiliging genoemd. Camerabeveiliging kan ingezet worden voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld voor inbraakbeveiliging en extra toezicht op het binnen- of buitenterrein. 

Toegangsbeveiliging

Goede beveiliging begint bij de deur. Het is de eeuwenoude wijsheid die juist nu belangrijker is dan ooit. Wilt u ervoor zorgen dat criminelen geen kans hebben? Kies dan voor de toegangsbeveiliging van Lions Security. Wij bieden niet alleen kwalitatieve beveiligingsopties, maar ook de installatie.

Alarmsystemen

Indien u kiest voor een alarm- en/of brandsysteem dan kan dit gekoppeld worden aan de meldkamer. Het systeem staat dan 24 uur per dag en 7 dagen in de week direct in contact met de meldkamer. Hierdoor bent u gegarandeerd van de opvolging van de alarmsignalen die uw beveiligingsinstallatie doorgeeft. 

Onderhoudsservice

Ik bied ook de mogelijkheid om te kiezen voor een volledig onderhoudspakket. Dit is inclusief: 

  • Jaarlijks onderhoud
  • Voorrijkosten en arbeidsloon bij een storing tijdens kantooruren  
  • Meldkameraansluiting (bij inbraak- en/of brandsysteem)
  • Vervanging batterijen
  • Bij een alarmsysteem: vervanging noodstroomvoorziening iedere 3 jaar
  • Bij cameratoezicht: vervanging harde schrijf
  • 24/7 telefonisch bereikbaar

Persoonlijk Advies

Ik maak een afspraak voor een bezoek op locatie

Uw Wensen

Ter plekke inventariseer ik de risico’s en uw persoonlijke wensen

Visuele Opzet

Ik maak een visuele opzet die ik met u doorspreken

Offerte Op Maat

Ik maak tijdens de afspraak een offerte op maat