+31 (0499) 84 21 58 welkom@lions-security.nl

Standalone 

Entry kan offline en/of standalone gebruikt worden met de Compact kaart- of tag pakketten. De ideale oplossing voor kleine installaties waar geen registratie gewenst is. 

Compact Standalone toegangsverlening

Het systeem is flexibel en kan nog steeds worden gebruikt met onze andere standalone producten om een volledig gebruiksvriendelijk systeem te bouwen welke dezelfde kaarten en tags ondersteunt. Het systeem kan in de toekomst eenvoudig worden geüpgraded naar een Net2 online oplossing.

Een Standalone toegangsverlenings syteem is ideaal voor kleine tot middelgrote locaties waar geen registratie gewenst is. In tegenstelling tot een Net2 online toegangscontrole systeem dient een standalone systeem lokaal bij iedere deur geprogrammeerd te worden en is er geen centraal gebruikersbeheer.

Waar worden onze standalone systemen zoal toegepast:

Kleine bedrijfspanden
Winkels
Appartementen & VvE’s

Standalone systemen zijn geschikt voor locaties met een relatief klein aantal gebruikers. Een standalone toegangscontrole systeem is schaalbaar en het beheer van kaarten en tags is zeer eenvoudig door het gebruik van de optionele kaart- en tag pakketten.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Wij beschikken over een prachtige demo-koffer en komen graag eens vrijblijvend bij je langs.

Persoonlijk Advies

Lions Security maakt een afspraak voor een bezoek op locatie

Jouw Wensen

Ter plekke inventariseert Lions Security de risico’s en uw persoonlijke wensen

Visuele Opzet

Lions Security maakt een visuele opzet die Lions Security met je doorspreekt