+31 (0499) 84 21 58 welkom@lions-security.nl

Paxton

Paxton is een toonaangevende fabrikant van elektronische toegangscontrole, video management en deurintercom systemen. Lions Security maakt gebruik van hun systemen om zo een optimale beveiliging van uw gebouwen, medewerkers en bezittingen te kunnen leveren.

Net2

Paxton10

Standalone

Paxton Deurintercom systeem – Weet wie u binnen laat

Met een deurintercom systeem kunt u een bezoeker identificeren voordat u hem daadwerkelijk toegang verleent tot uw gebouw. Het Entry systeem is een deurintercom systeem dat zowelstandalone of in combinatie met het Paxton10 of Net2 Toegangscontrole systeem gebruikt kanworden.

Hoe werkt een deurintercom systeem?
Het Entry deurintercom systeem bestaat uit drie componenten; de buitenpost, deurcontroller en een binnenpost. Bezoekers bellen via de belknop aan op de buitenpost. Zodra u de beller herkend via videobeelden of audio op de binnenpost kunt u de toegang verlenen of weigeren.

Entry is het meest gebruiksvriendelijke deurintercom systeem dat op het moment verkrijgbaar is. De ‘auto detect’ functie is door het stijlvolle design toepasbaar in iedere omgeving. Ook is er een management software voor het beheer van zowel de kleine en de grotere installaties.

Persoonlijk Advies

Lions Security maakt een afspraak voor een bezoek op locatie

Jouw Wensen

Ter plekke inventariseert Lions Security de risico’s en uw persoonlijke wensen

Visuele Opzet

Lions Security maakt een visuele opzet die Lions Security met je doorspreekt