+31 (0499) 84 21 58 welkom@lions-security.nl

Cameramast Huren

Tijdelijke Beveiliging

Welkom bij Lions Security, uw betrouwbare partner voor professionele beveiligingsoplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van mobiele cameramasten, die een uitstekende beveiligingsoplossing bieden voor een breed scala aan situaties en evenementen.

Onze mobiele cameramasten zijn snel en eenvoudig te installeren op elke locatie. Ze bieden een 360-graden beeld, waardoor ze een volledig overzicht van de omgeving weergeven en potentiële beveiligingsproblemen snel kunnen identificeren. Met onze mobiele cameramasten kunt u uw evenement, bouwplaats, opslagplaats, parkeerplaats, winkelcentrum of andere locatie op een effectieve manier beveiligen.

Onze mobiele cameramasten zijn uitgerust met geavanceerde technologieën, waaronder bewegingsdetectie, nachtzicht en live streaming, zodat u altijd een oogje in het zeil kunt houden. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om beelden op te slaan voor eventuele toekomstige referentie.

Onze mobiele cameramasten worden geleverd met deskundige installatie en ondersteuning, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw beveiliging goed geregeld is. 

Bij Lions Security begrijpen we dat elke situatie anders is, en daarom bieden wij op maat gemaakte beveiligingsoplossingen voor onze klanten. Of u nu op zoek bent naar tijdelijke camerabeveiliging voor een evenement, bouwplaats, opslagplaats of andere locatie, wij hebben de oplossing die bij uw behoeften past.

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze mobiele cameramasten en hoe wij u kunnen helpen bij het beveiligen van uw locatie. Wij staan altijd voor u klaar om u de beste beveiligingsoplossing te bieden.

Uitgebreide Mogelijkheden

Inrichting Op Maat

Onze mobiele cameramasten zijn flexibel in te richten en kunnen worden voorzien van verschillende soorten camera’s, afhankelijk van uw specifieke beveiligingsbehoeften. Van high-definition camera’s tot thermische beeldvormingscamera’s, wij bieden een breed scala aan opties om ervoor te zorgen dat u de beste beveiligingsoplossing krijgt voor uw locatie. We kunnen u helpen bij het selecteren van de juiste camera’s en de installatie ervan om ervoor te zorgen dat uw beveiliging op maat is gemaakt voor uw specifieke situatie.

24/7

Live Monitoring

Onze mobiele cameramasten zijn uitgerust met een eigen internetverbinding waardoor live streaming mogelijk is. Dit betekent dat u real-time beelden van uw locatie kunt bekijken vanaf elke locatie. Dit geeft u de flexibiliteit en controle om op elk moment uw locatie in de gaten te houden en snel te reageren op eventuele incidenten of ongewone activiteiten. Live streaming biedt ook een handige manier om de activiteiten op uw locatie te monitoren en uw beveiligingsprocedures aan te passen en te verbeteren.

Op Elke Locatie

Snelle Plaatsing

Onze mobiele cameramasten zijn snel en eenvoudig te plaatsen op elke locatie.  Dit betekent dat u snel profiteert van de voordelen van tijdelijke camerabeveiliging op uw locatie, zonder kostbare tijd te verspillen aan langdurige installatie processen. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw eigen werkzaamheden en genieten van de extra gemoedsrust die onze beveiligingsoplossingen bieden.

Flexibele huurtermijnen

Wij bieden flexibele huurtermijnen voor onze mobiele cameramasten, zodat u alleen betaalt voor wat u nodig heeft. Of u nu behoefte heeft aan tijdelijke camerabeveiliging voor een paar dagen of enkele maanden, wij hebben de oplossing die bij uw behoeften past.

Onderhoud en reparatie

Wij voeren uitgebreide onderhouds- en reparatiediensten voor onze mobiele cameramasten uit om ervoor te zorgen dat ze altijd in optimale staat verkeren. We zorgen voor regelmatig onderhoud en voeren reparaties uit indien nodig, zodat uw beveiliging altijd betrouwbaar blijft.

Aanpasbare waarschuwingen

Onze mobiele cameramasten zijn voorzien van aanpasbare waarschuwingen, zodat u alleen wordt gewaarschuwd voor activiteiten die voor u relevant zijn. U kunt specifieke gebieden instellen waarop u wilt dat onze mobiele cameramasten zich richten en waarschuwingen instellen voor bepaalde soorten activiteiten, zoals beweging of geluid.

Kostenbesparend

Onze mobiele cameramasten zijn een kosteneffectieve beveiligingsoplossing in vergelijking met andere beveiligingsopties, zoals vaste bewakingscamera’s of beveiligingspersoneel. Door te kiezen voor tijdelijke camerabeveiliging met onze mobiele cameramasten, kunt u kosten besparen en toch een hoog niveau van beveiliging bieden voor uw locatie.

Persoonlijk Advies

Lions Security maakt een afspraak voor een bezoek op locatie

Jouw Wensen

Ter plekke inventariseert Lions Security de risico’s en uw persoonlijke wensen

Visuele Opzet

Lions Security maakt een visuele opzet die Lions Security met je doorspreekt

Offerte Op Maat

Lions Security maakt tijdens de afspraak een offerte op maat