+31 (0499) 84 21 58 welkom@lions-security.nl

Toegangsbeveiliging op maat

 

Goede beveiliging begint bij de deur. Het is de eeuwenoude wijsheid die juist nu belangrijker is dan ooit. Wil je ervoor zorgen dat criminelen geen kans hebben? Kies dan voor de toegangsbeveiliging van Lions Security. Lions Security bied niet alleen kwalitatieve beveiligingsopties, maar ook de installatie.

Wat valt onder toegangs beveiliging

Als Lions Security het heeft over toegangsbeveiliging dan heeft Lions Security het over alle zaken die te maken hebben met de normale toegang van jouw terrein. Denk hierbij aan:

  • Een video intercom om te zien wie er voor de deur staat.
  • Beveiligde deuren met codes of druppels/tags.

Naast toegangsbeveiliging biedt Lions Security natuurlijk ook camerabeveiliging en alarmsystemen. 

Het mooie van toegangsbeveiliging is dat het één van de meest toegankelijke oplossingen is voor mensen die meer beveiliging willen hebben. Het is iets dat direct veiligheid brengt, maar ook zeker een extra veilig gevoel geeft. Het zijn vaak implementaties waar de gebruiker dagelijks gebruik van maakt en een gevoel van controle geeft. Niet alleen bedrijven maar ook particulieren hebben dus veel profijt van toegangsbeveiliging. 

Uw huis beveiligen met een video intercom

Eén van de meest populaire producten uit het assortiment is een intercom met camera. Voor jouw deur wordt een camera geplaatst die in hoge kwaliteit kan laten zien wie er voor jouw deur staat. Vervolgens kun je op veilige afstand via een scherm bepalen of je de deur open wilt doen of niet.

Natuurlijk zorgt Lions Security er wel voor dat de camera zo komt te hangen dat je altijd een goed beeld hebt van degene die voor de deur staat en dat jouw intercom video helder verschijnt op jouw scherm.

Beveiliging inclusief installatie

Toegangsbeveiliging kan nog zo goed zijn, als het slecht geïnstalleerd wordt zal het geen effect hebben. Daarom verzorgt Lions Security zelf de installatie van alle producten.

Persoonlijk Advies

Lions Security maakt een afspraak voor een bezoek op locatie

Jouw Wensen

Ter plekke inventariseert Lions Security de risico’s en uw persoonlijke wensen

Visuele Opzet

Lions Security maakt een visuele opzet die Lions Security met je doorspreekt

Offerte Op Maat

Lions Security maakt tijdens de afspraak een offerte op maat