+31 (0499) 84 21 58 welkom@lions-security.nl

Ontdek onze beveiligingsdiensten in Oirschot

Onze beveiligingsinstallaties creëren voor u meer veiligheid omdat uw risico’s op bijvoorbeeld brand of inbraak worden beperkt of sneller gedetecteerd worden.  Er zijn veel verschillen in alarm-, camera- of toegangssystemen. Niet alleen in kwaliteit en prijs, maar ook in functies.

Lions Security biedt u daarnaast de mogelijkheid om uw beveiligingsinstallaties aan te sluiten op de meldkamer, zodat u gegarandeerd bent van de opvolging van de alarm-signalen die uw beveiligingsinstallatie doorgeeft.

Camerabeveiliging

Dit wordt ook wel cameratoezicht of observatiebeveiliging genoemd. Camerabeveiliging kan ingezet worden voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld voor inbraakbeveiliging en extra toezicht op het binnen- of buitenterrein. Maar ook voor de verbetering van het productie- en werkproces, en om te kijken of alles met uw personeel nog goed gaat. Afhankelijk van uw wensen maak ik graag voor ieder object een specifiek plan.

Complete Oplossingen

Beveiliging begint bij de organisatorische maatregelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het sluiten van ramen en deuren bij vertrek en leg waardevolle spullen uit het zicht. Daarnaast zijn er ook bouwkundige maatregelen. Hierbij kunt u denken aan goed en degelijk hang- en sluitwerk, dievenpinnen en dievenklauwen, hekwerken en rolluiken.  

Maar beveiliging is niet compleet zonder de elektronische maatregelen. Ik help u graag met cameratoezicht, bewaking-, inbraak-, brand-, overval en toegangssystemen.

24/7 Inbraak Service

Indien u kiest voor een alarm- en/of brandsysteem dan kan dit gekoppeld worden aan de meldkamer. Het systeem staat dan 24 uur per dag en 7 dagen in de week direct in contact met de meldkamer, zodat u gegarandeerd bent van de opvolging van de alarmsignalen die uw beveiligingsinstallatie doorgeeft. 

Veiligheid Gegarandeerd

Ik bied de mogelijkheid om te kiezen voor een volledig onderhoudspakket. Dit is inclusief: 

  • Jaarlijks onderhoud
  • Voorrijkosten en arbeidsloon bij een storing tijdens kantooruren  
  • Meldkameraansluiting (bij inbraak- en/of brandsysteem)
  • Vervanging batterijen
  • Bij een alarmsysteem: vervanging noodstroomvoorziening iedere 3 jaar
  • Bij cameratoezicht: vervanging harde schrijf
  • 24/7 telefonisch bereikbaar

Persoonlijk Advies

Ik maak met u een afspraak voor een bezoek op locatie

Uw Wensen

Ter plekke inventariseer ik de risico’s en uw persoonlijke wensen

Visuele Opzet

Ik maak voor u een visuele opzet die ik met u doorspreken

Offerte Op Maat

Ik maak tijdens de afspraak een offerte op maat